WERKNEMERS

Bent u als werkzoekende geïnteresseerd om voor Jobnet Uitzendbureau te komen werken? Dat kan natuurlijk ook! We zijn altijd op zoek naar mensen die gemotiveerd en flexibel zijn

Jobnet heeft vooral veel werk in de regio Eindhoven, Uden en s’Hertogenbosch. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden in de land- en tuinbouw, bij kwekers en telers maar ook in de verwerking, verpakking en het vervoer van groente en fruit.

Hiervoor zoeken we mensen die snel kunnen werken, vakkundig en zorgvuldig zijn. U werkt namelijk met kwetsbare producten waaraan hoge eisen worden gesteld. Flexibiliteit is belangrijk omdat de branche waarin we werken onvoorspelbaar kan zijn. Een vroege oogst of juist een tegenvallende oogst kunnen ervoor zorgen dat een opdracht soms niet doorgaat of dat er veel werk tegelijk komt.

Daar tegenover staat dat Jobnet Uitzendbureau veel voor u kan betekenen en zorgt voor uitstekende bemiddeling tussen u als werknemer en de werkgevers. U wordt uitbetaald conform de Nederlandse wetgeving op het gebied van uitzendwerk, via de ABU CAO.
Dit geldt ook voor uw uurloon. Daarnaast werkt u altijd samen met andere Poolse werknemers en reist u samen met hen naar het werk en weer terug.
Bij Jobnet Uitzendbureau bent u dus ook als werkzoekende aan het juiste adres!